Ulvereds Hjorthägn - en oas.

EN UPPLEVELSE
Gården ligger i Ulvered, en liten samling gårdar i Hallands inland mellan Göteborg och Malmö. 2,5 mil sydost från Halmstad. 
I 25 år har gården jobbat med hjort och annat vilt på många olika sätt med mat och natur i fokus. Ulvered arbetar på flera ben, dels med besöksverksamheten – restaurang, konferens, aktiviteter, gårdsbutik och boende men också med produktion i slakteriet av styckade detaljer av hjort och mycket annat vilt. Av köttet görs dessutom många olika vidareförädlade produkter såsom egen varmrökt hjortstek, hjortpaté och hjortkringla som har blivit klassiker. Säljes dels på gården men också till andra butiker och restauranger. Väl värt ett besök!

Best Western Plus Grand Hotell i Halmstad, Halland, Västkusten

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.