Välj tillval

För mer information om varje produkt, för pekaren över utropstecknet.
Summa:kr

Tillval till din bokning

Här kan du som vill ha det lilla extra, beställa personliga tillval under tiden du gästar hotellet. För att boka ett tillägg görs först en reservation av rum/paket för att få en bokningsreferens. Du kan givetvis även kontakta oss via mejl info@grandhotel.nu alternativt ringa 035-280 81 00

I samarbete med en välrenommerad extern skönhetssalong erbjuder vi härliga ansikts- och kroppsbehandlingar till våra gäster. Tider i mån av plats och tillgänglighet, garanteras först då dessa skriftligen är bekräftade från oss. Ta del av SPA menyn under fliken Relax och SPA. Passa på att njuta av livets goda och investera i dig själv, kom ihåg att Du är den viktigaste personen i Ditt liv!

För dig som medlem i vårt globala lojalitetsprogram - Best Western Rewards finns givetvis möjlighet att göra poänguttag.

Dina uppgifter

För att skicka en bokningsförfrågan måste du först skriva in säkerhetskoden i fältet nedan (säkerhetskoden hjälper till att förhindra spam). Därefter klickar du på "Skicka".

(Ange: grandhotel)
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse