Prins Bertils Stig

PRINS BERTILS STIG - NÄR BÅDE KROPP OCH SJÄL FÅR SITT
Bjuder på en upplevelserik, kustnära vandring som startar vid Halmstads slott och går via Tylösand, för att sedan lämna kusten och sluta i Möllegårds lummiga naturreservat. Här finns små fiskevikar, sandstränder, klippor och strandskog. Du kommer förbi vårt fina handikappbad, rhododendron-parken och flera grill- och utsiktsplatser. Prins Bertil var Hertig av Halland och han tillbringade många veckor i sitt sommarhus i Tylösand. Sportintresset är välkänt och tillsammans med sin hustru Prinsessan Lilian, Hertiginna av Halland, sågs han ofta svinga klubban på Halmstad Golfklubb. Den efterlängtade stigen invigdes av Prinsessan Lilian en strålande dag den 17 maj 1998. Prins Bertils stig är ca 18 km lång och om du inte vill gå hela sträckan går det bra att ta bussen en bit. Bussarna passerar Nya Tylösandsvägen minst en gång i timman, med tätare turer sommartid. 

Best Western Plus Grand Hotell i Halmstad, Halland, Västkusten

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.