SÅ HÄR HAR VI BAKAT IN HÅLLBARHET I RESTAURANGEN

En riktigt bra frukost handlar inte bara om smak, inspiration och noga utvalda råvaror, utan också om enkelhet. Med Best Breakfast bjuder vi på en skön frukostupplevelse som bidrar till en bra start på dagen. 
På frukostbuffén finns utöver det vanliga sortimentet, spännande produkter som är unika för Best Breakfast!  Det är både färdiga rätter som tillagas i köket hos STATIONSGATAN44 - Mat & Bar samt förslag på råvaror som du som  gäst kan komponera ihop efter egen smak. Du finner alltid ekologiska och lokalproducerade alternativ på vår välfyllda frukostbuffé. Engångsförpackningar är ett minne blott. Kaffet vi serverar på hotellet är klimatkompenserat och UTZ Good Origin-certifierat 

STATIONSGATAN44 - Mat & Bar erbjuder oftast fler ekologiska och organiska produkter, både på tallriken och i glaset. Allt som serveraras är tillagat från grunden, med kärlek och omtanke. Givetvis vegetariska -, laktos - & glutenfria alternativ. 
 

Ibland blir det mat över. Gäster uppmanas vänligt att hellre ta lite åt gången och gärna fylla på, vilket fungerar alldeles utmärkt, bra att hjälpas åt. Trots detta blir det ibland mat över. Då har valtet att ge bort vällagad mat som håller hög kvalitet, till kvarterets nattcafé som i sin tur hjälper hemlösa eller de som av en eller annan anledning sökt sig dit.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
- COVID-19

Vårt förhållningssätt

Läs mer!