KITEKALLE - Kite, SUP, vågsurf, cykeluthyrning, yoga, kajak & event

KITEKALLE startades som en hobbyverksamhet 2009. Då bestod företagets verksamhet framför allt av kitekurser samt försäljning i Halmstadsbutiken. Sedan dess har verksamheten vuxit och i dag finns KITEKALLE på åtta olika platser i Sverige, från Halmstad i söder till Umeå i norr.

Under åren har också fler aktiviteter lagts till i utbudet, KITEKALLE var till exempel först i Sverige med SUP som numera är en av deras mest uppskattade aktiviteter i form av bland annat SUP-äventyr, Mega-SUP och SUP-yoga. Kitesurfing och kitekurser är fortfarande en del av kärnan i KITEKALLE, dessutom erbjuder de vågsurf, fatbike-äventyr och kajak.

Kitesurf

KITEKALLE har erbjudit kitekurser i över 10 år och just nu har de kiteskolor i Göteborg, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Linköping, Lidköping, Umeå och Öland.

Här erbjuds kurser för alla, från nybörjaren som aldrig ens varit nära en kite till surfare som vill utvecklas eller träna på något specifikt. Allt skräddarsys helt efter dina behov och du får den tid du behöver med instruktören så att du får ut mesta möjligt av kursen.

KITEKALLE är en av få IKO-certifierade kiteskolor i Sverige. Det innebär att instruktörerna är utbildade via International Kiteboarding Organization (IKO), en garanti för hög standard på både instruktören och kursen. Det viktigaste är att du som deltagare ska uppnå dina mål, ha kul och känna dig trygg med både utrustning och instruktör.

Gänget hos KiteKalle älskar kitesurfing och brinner för att dela med sig av sin passion!

Vågsurf

Att vågsurfa passar alla, oavsett tidigare erfarenhet av vattensport. KiteKalles grundkurs är till för både nybörjaren och den som behöver fräscha upp eller slipa på sina surfkunskaper. De går igenom det du behöver veta kring utrustning, säkerhet och vatten för att du ska känna dig trygg ute på vågorna. Du får också lära dig olika surftekniker – allt för att få så bra förutsättningar som möjligt när du ger dig ut på egen hand

SUP

SUP är en av KiteKalles mest uppskattade aktiviteter. Det är en fantastisk vattensport som passar alla eftersom du inte behöver ha några förkunskaper. SUP-äventyr är ett utmärkt sätt att komma ut i naturen och innebär att du paddlar från punkt A–B. KITEKALLE erbjuder många färdiga SUP-äventyr, alla turer bokas i förväg.

* SUP-äventyr
* SUP-yoga
* SUP-balans & styrka

Vi ser fram emot att höra från dig!

Välkommen att kontakta oss för mer information, priser och bokning:
+46 (0) 35 280 81 04, bokning@grandhotel.nu

Hotell Halmstad, Event Halland, Halland, Halmstad, Mordmysterium, Kluredo, Escape Box, KiteKalle, Kite

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
- COVID-19

Vårt förhållningssätt

Läs mer!