Mjellby Konstmuseum

FÖR KONSTÄLSKAREN & DEN SOM VILL BÖRJA ÄLSKA KONST 

Mjellby Konstmuseum i Halmstad. Upplev svensk och internationell konst på Mjellby Konstmuseum i Halmstad. Skiftande utställningar med allt från samtidskonst till modernism, ofta med profilering
mot surrealismen. Här finns också en viktig del av den svenska konsthistorien i Halmstadgruppens samling. Det finns även en trevlig butik med bland annat presentartiklar, handgjorda smycken och noga utvalda konstböcker för stor och liten. Dessutom kan du besöka Barnens Mjellby - en verkstad för hela familjen. Väl värt ett besök.

Best Western Plus Grand Hotell i Halmstad, Halland, Västkusten

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.