Join our Family, Best Western Plus Grand Hotel 

Tack för att du visar intresse för vår verksamhet och för att möjligen bli en del av GrandFamiljen i framtiden. Välkommen att skicka in din intresseansökan till oss. Oavsett om vi har någon tjänst i sittande stund eller inte. Vi är alltid positiva till att öppna nya dörrar för positiva och duktiga medarbetare, så snart det ges möjlighet.  Mejla arbeta@grandhotel.nu.

Vi söker nu en RECEPTIONIST på 60 % med möjlighet till mertid

V
i söker dig som har en glad och positiv grundattityd, klarar av ett högt arbetstempo, är flexibel och
håller en hög servicenivå. Du ska klara att ha många bollar i luften och älskar mötet med andra människor såväl våra gäster som dina medarbetare.

Du är flexibel vad gäller både arbetstider och arbetsuppgifter, du har lätt att anpassa dig till olika
situationer och har initiativförmåga. Det är en fördel om du har jobbat med hotellbokningsprogram tidigare. Du ska behärska svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Vår personal är erkänt duktig på att improvisera, att ta hand om nya plötsligheter varje dag.
Det känns aldrig jobbigt. Förmodligen beror det här på den familjära, avspända stämning
som vi tillsammans jobbat fram, en miljö som vi alla trivs så förträffligt med.

Meriterande
· Tidigare erfarenhet från arbete inom hotellreception
· Goda kunskaper i Opera eller Fidelio Suite8
. Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

Tjänsten är på 60 % med möjlighet till mertid. Arbetstiden är förlagd vardagar, kvällar samt helger. Tillträde enligt överenskommelse, så snart som möjligt. Lön enligt avtal

Vänligen bifoga personlig bild tillsammans med din kompletta ansökan till arbeta@grandhotel.nu
 snarast, intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi finner rätt person.  Märk ansökan ”Receptionist” Ansvarig för rekryteringen är receptionschef Cornelia Arvén

Vi ser fram emot att höra från dig!

Hotell Halmstad

 
Summa: ...kr
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy