Best Western Plus Grand Hotell i Halmstad skapar Grupp- och Teamaktiviteter

Gör något oväntat

I egen regi och eller i med hjälp av duktiga samarbetspartner erbjuder vi skräddarsydda lösningar för en extra injektion av positiv energi till ert möte.
Prova på någon rolig, spännande och utmanande aktivitet såsom exempelvis kitesurfing, S U P (Stand Up Paddleboard), S U P Yoga, Quiz, lös ett mordmysterium eller varför inte utmana era smaklökar med en mat - eller dryckesprovning. Vi har alla möjligheter att  hjälpa er med detta.  

Välkommen att kontakta oss för mer information, priser och bokning: +46 (0) 35 280 81 04, bokning@grandhotel.nu

Våra samarbetspartner

STATIONSGATAN 44 Mat&Bar

Inne hos våra vänner på STATIONSGATAN44 Mat & Bar kan vi boka in er på en spännande smakresa i dryckernas förtrollade värld.

Dryckesprovningar:
* Vin
* Champagne
* Drinkar

Välkommen att kontakta oss för mer information, priser och bokning:
+46 (0) 35 280 81 04, bokning@grandhotel.nu

Event Halland

Event Hallands vision är att kunna erbjuda helhetslösningar till sina kunder. Ska du anordna företagets kick off eller hitta något att göra inför vännens svensexa eller möhippa? 
Boka en enstaka aktivitet eller låt gänget på Event Halland skapa en upplevelse utefter era preferenser och önskemål. Alla aktiviteter är mobila och genomförs på den plats ni som kund önskar. 
Välkommen att kontakta oss så hjälper vi till med ert kommande arrangemang eller möte, i sin helhet. För information, priser och bokning: +46 (0) 35 280 81 04, bokning@grandhotel.nu

Mordmysterium

Mordmysterium är en flexibel och helt mobil aktivitet som arrangeras där ni vill hålla till. Den passar precis lika bra i samband med en middag som till minglet. En riktigt rolig aktivitet som kräver skarpa hjärnor och ett gott samarbete. 

KiteKalle

KiteKalle har en färggrann palett av aktiviteter såsom bl.a SUP (Stand Up Paddleboard), kitesurfing, SUP yoga, fatbikes, cykeluthyrning och mycket mer därtill.

Hotel Halmstad, Aktiviteter Halland

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
- COVID-19

Vårt förhållningssätt

Läs mer!