Best Western Plus Grand Hotel - möte, konferens och aktiviteter 

TID ATT MÖTAS 

Med ett genuint intresse för människor och med vår erfarenhet och kunskap skräddarsyr vi såväl stora som små möten i Halmstad. 
Max 60 gäster? Då är vi ert bästa val för konferens i Halmstad. 

Våra möteslokaler erbjuder en miljö skapad för kreativa möten. Vi kännetecknas för god vällagad mat, smakfulla lokaler och hotellrum inrymda i en anrik fastighet. Givetvis uppskattas även vår hjärtliga och personliga service. Vi sätter alltid våra gästers bästa i fokus. I anslutning till hotellet finns gott om parkeringsplatser, vi är centralt belägna 50 m från Halmstad Centralstation och med promenadavstånd till Halmstads hjärta, Stora Torg. Under er vistelse förser populära STATIONSGATAN44 - Mat & Bar (ingång från hotellet) er med allt från frukost, till goda fikastunder, luncher & middagar.

Planerar ni ett möte, företagsarrangemang, kundevent, konferens, fest eller bröllop? Oavsett vilket kan vi hjälpa er att finna inramningen för just er sammankomst. En lösning som får alla att trivas, först behöver vi veta hur ni vill ha det och när? Varmt välkomna till oss i GrandFamiljen.
Vår konferensverksamhet är Svanen licensierad

Välkommen att kontakta oss för mer information, priser och bokning:
+46 (0) 35 280 81 04, bokning@grandhotel.nu

Best Western Plus Grand Hotell i Halmstad, Halland, Västkusten

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.