Best Western Plus Grand Hotel i Halmstad är ett HUNDvänligt hotell

Vi vet att hundar är en del av familjen och till oss är du välkommen att ta med din bästa vän. Vid incheckning får din hund en välkomstpresent.
Vi vill att alla i familjen skall känna sig lika välkomna.  Hundrum finns i rums kategorierna DS, DQ samt DT, begränsat antal rum. Viktigt att din reservation sker direkt med hotellet och inte via nätet eller motsvarande, allt  för att säkerställa att vi har lediga hundrum önskade datum. 
Vi debiterar 250 kr första natten, därefter 100 kr/dygn för din fyrbente vän. För gäster som har ledarhundar med sig tillkommer aldrig någon extra avgift. Informera hotellet innan ankomst att hunden är med, för att säkerställa att hundrum finns ledigt.

​Notera att hotellet inte tar emot andra typer av husdjur

Best Western Plus Grand Hotel i Halmstad

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.