Gällande Covid-19

Information till de som vill träna i Corona tider
Gymmet är nästan 300 kvadrat
Det är ca 10 – 15 personer som tränar per dag i gymmet
 
Mellan kl 05:00 – 06:30 är det ca 2 – 3 personer och tränar
Och därefter utspritt på hela dagen
 
Håll avstånd, sprita och tvätta träningsredskap noga!

Gym och träning för våra gäster

Våra gäster är också New Body Halmstads gäster!

Du som är gäst hos oss på Grand Hotel är lyckligt lottad. Vi har inlett ett samarbete med nyöppnade gymmet New Body Halmstad, ett fullutrustat gym med absolut EXTRA ALLT! 

Här finner du Cardio Iform av löpband, crosstrainer, cyklar, stairmaster & Jacobs Ladder.  Alla gymmaskiner är givetvis på plats precis som hantlar & cablecrossar.  

Inte nog med detta. 

Det finns även en CrossFit avdelning. CrossFit Rigg från Eleiko assultbike, roddmaskin & skierg, stänger o bumpers från Eleiko som kan droppas i golvet. 

Du som gäst har fri tillgång till allt detta! Välkommen att hämta ett gymkort i receptionen, sen är det bara att köra. New Body Halmstad har öppet 365 dagar om året från 05:00-24:00. Beläget med 
2 minuters promenadväg från hotellet. 

Malin & Patrik Braw hälsar er varmt välkomna, i samarbete med GrandFamiljen.

Hotell Halmstad

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
- COVID-19

Vårt förhållningssätt

Läs mer!