EventHalland

Ribbåt

En ribbåt är tillverkad för att snabbt komma upp i hög hastighet och klara av svåra väderförhållanden. I hela 35 knop kan man transporteras säkert genom vågorna.
De har självklart utbildad personal ombord och tillhandahåller flytvästar, goggles samt vattenskyddad plats för värdesaker. 

Segling

Fira med vännerna eller konferera med kollegorna? Allt från middag till underhållning. Skeppet heter Tre hjärtan och är en skonare. För 50 år sedan seglade hon med timmer i lasten på Östersjön.
Ombord finns en mindre bastu, musikanläggning och ett mindre kök.

Skeppet tar hela 58 passagerare, ligger för ankar - och utgår från Halmstad.

Bubbleball

Bubbleball är en fartfylld aktivitet där ni på ett säkert och roligt sätt kan tackla såväl vänner, kollegor som  chefer. Vi utlovar skratt, fart och hårda närkamper i en match där det finns flera bollar att hålla reda på. Denna aktivitet är populär som teambuilding aktivitet.

Archertag

En version av paintball, fast med vadderade pilar, utan färg och som är betydligt mer precisionskrävande! Har du förmågan att stanna upp, ta ett djupt andetag, fokusera, sikta och skjuta när motståndarna kommer springandes mot dig? Vem får iväg sin pil först?

Eventledaren kommer med all utrustning samt uppblåsbara skydd att gömma sig bakom, såklart även detta mobilt så aktiviteten kan utföras där ni själva önskar. 

Välkommen att kontakta oss för mer information, priser och bokning:
+46 (0) 35 280 81 04, bokning@grandhotel.nu

Hotell Halmstad, Event Halland, Halland, Halmstad

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
- COVID-19

Vårt förhållningssätt

Läs mer!