Mordmysterium Sverige AB

Lös ett Mordmysterium - Balltorps Teater, Cederhallas Ridklubb och Firmafesten

Mordgåtan är en lättsam middagsaktivitet som alla kan vara med på och det är fokus på en rolig middag mer är bara massa klurigheter som ska lösas. Som i alla mordgåtor gäller det att lista ut vem den skyldige till mordet är. För att lista ut vem mördaren så finns det mängder av spännande bevismaterial och saker som kommer att hanteras under kvällen.

Är det din bordsgranne eller kanske är det DU själv?

Kluredo

Virtuellt Mordmysterium som enklast kan beskrivas som ett stort stadsövergripande spel av Cluedo. Ni arbetar i små team på 2-4 personer och dina ”Detektiver” kommer att använda appen Kluredo för att navigera och söka efter en fast plats. (Stad eller plats efter eget val). Ni kommer att leta efter virtuella vittnen, lösa utmaningar i verkligheten och eliminera både misstänkta och mordvapen för att knäcka fallet och avslöja mördaren. 16 vittnen och 6 möjliga mordvapen. Mest poäng vinner!

Kluredo är en rolig och positiv teambuildingupplevelse för företag av alla slag och storlekar. Fördelarna är obegränsade men inkluderar teamwork, sammanhållning, problemlösning, lite fysisk träning, motivation, kreativitet och fokus … Åh och mycket skratt också!

Escape Box

Escape Box är en helt ny aktivitet som är smart utformad för att genomföras med både små - och stora grupper. Det är enkelt beskrivet som en stor väska fylld med flera utmaningar.

Tanken med den är att man ska kunna ha en riktigt rolig stund tillsammans och samarbeta för att lösa uppdragen, det gäller att bli först klar. Uppdragen är utformade för att alla ska klara av dem oavsett kunskap. Med lite logik och bra samarbete kommer det att gå utmärkt. 

Välkommen att kontakta oss för mer information, priser och bokning:
+46 (0) 35 280 81 04, bokning@grandhotel.nu

Hotell Halmstad, Event Halland, Halland, Halmstad, Mordmysterium, Kluredo, Escape Box

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
- COVID-19

Vårt förhållningssätt

Läs mer!