Välkommen till Halmstads mysigaste hotell

Lyx & romantik - Champagne Petit

OM A little party, något så unikt som en renodlad champagne- och matbar mitt i Halmstad. Bara ett stenkast från Grand Hotel, och precis vid Nissans kajkant, hittar du denna oas för dig som älskar champagne med utvalt tilltugg. I kylarna finns alltid mer än tvåhundra olika champagner och samtliga går att få på glas! Här hittar du utvalda flaskor från tidigt 1900-tal och fram till idag. Alla med sin unika historia, som den kunniga personalen gärna berättar mer om.

A little party har Sveriges, och förmodligen norra Europas, största sortiment av Champagne, tillsammans med GrandFamiljen önskar vi er varmt välkomna!

I samarbete med den omåttligt populära Champagnebaren, A little party har vi nu skapat ett bubblande dygn med vårt hotellpaket - Champagne Petit (se även hotellpaket Champagne Grand) 

Inkluderar:
En kväll i Champagnens tecken på A little party (gångavstånd från hotellet)
1 glas Välkomstchampagne
Kvällens avsmakningsmeny (3 lättare rätter)
Därtill 1 glas Champagne per rätt (3 glas)
Övernattning i dubbelrum superior
Frukostbuffé - Best Breakfast
Paketpris/gäst 1 650 kr
Uppgradera rummet till en Juniorsvit, 150 kr/gäst & natt, Hörnsvit 300 kr/gäst & natt

Gäller helger samt vid förfrågan (beror på A little partys öppettider) Reservation från kl:19.00
Kan inte kombineras med andra erbjudanden

Kontakta oss för mer information och bokning, 035-280 81 00, bokning@grandhotel.nu

Best Western Plus Grand Hotel, Halmstad
Tel: 035-280 81 00
E-post: info@grandhotel.nu

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy