Välkommen till Halmstads mysigaste hotell

Bröllop - Skapa ert romantiska bröllop hos oss!

Under många år har anrika Grand Hotel i Halmstad haft förmånen att arrangera fantastiska fester åt förälskade brudpar.Vi arrangerar allt från den lilla tillställningen till en fest på hela hotellet.

Allt i harmoni med välrenommerade STATIONSGATAN44 - Mat & Bar

Kärleken blomstrar och det är dags för bröllop. Vi vet hur viktiga detaljerna är och hjälper till med planering av hela festen. Med vår erfarenhet, engagemang och kompetens ser vi till att detta blir den bästa dagen, någonsin! Välkommen att kontakta oss  för mer information och priser, fråga efter  Restaurangchef Fredrik Karlsson, fredrik@stationsgatan44.se

Bokning sker direkt med hotellet 035-280 81 00, info@grandhotel.nu

Best Western Plus Grand Hotel, Halmstad
Tel: 035-280 81 00
E-post: info@grandhotel.nu

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.