Vårt förhållningssätt till Covid-19

Vi som arbetar i servicebranschen är vana vid att följa föreskrifter och regler för att säkerställa god hygien och våra gästers säkerhet.
Med anledning av den generella risken för smitta av Covid-19 har vi fördjupat våra instruktioner till samtliga medarbetare i organisationen.Vi vidtar bland annat följande åtgärder i vår verksamhet.
* Vi minimerar risken för direkt kontaktsmitta genom att hålla god handhygien, undvika handhälsning och att röra vid ansiktet
* Samtliga medarbetare har instruerats att stanna hemma vid minsta tecken på ohälsa
* Handsprit hålls tillgänglig vid samtliga kortterminaler, receptionen, i matsalar, möteslokaler samt allmänna toaletter
* Endast bufféservering till frukost
* Vi håller avstånd, såväl i möteslokaler som i allmänna utrymmen

Vi följer vidare Visitas och Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hantering av risk för smittspridning. Alla medarbetare hålls löpande uppdaterade om utvecklingen. Ring oss gärna för aktuell information, om du har funderingar kring din vistelse, eller vill ha råd om bokning.
Vi tillämpar ordinarie avbokningsregler.För den som är orolig och har allmänna frågor finns en upplysningslinje att ringa på telefon 113 13.
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
- COVID-19

Vårt förhållningssätt

Läs mer!