Går ni i Bröllopstankar? Vi finns här för er.

Under många år har Grand Hotel haft förmånen att arrangera fantastiska fester åt förälskade brudpar. Vi arrangerar allt från den lilla tillställningen till en fest på hela hotellet. I köket hos vännerna på STATIONSGATAN44 - Mat & Bar tillagas mat av de bästa råvaror som förvandlas till kulinariska upplevelser. Kunniga medarbetare i GrandFamiljen hjälper till att skapa en helhet som passar just er, allt från mat, dryck, dekoration och inramning. Allt utifrån era förutsättningar och önskemål. Vi vet hur viktiga detaljerna är och hjälper till med planering av hela festen.

Välkommen att kontakta oss för mer information, priser och bokning. Restaurangchef Fredrik 035-280 81 82, fredrik@stationsgatan44.se

Grand Hotel, STATIONSGATAN44 Mat & Bar i Halmstad

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
- COVID-19

Vårt förhållningssätt

Läs mer!