Välkommen till Halmstads mysigaste hotell

Historien om Grand Hotell i Halmstad - del 3

2018-10-29 12:06
Allmänt

Efter branden återstår inte mycket av stadens stolthet, Grand Hotell i Halmstad. De vackra och eleganta matsalarna, festvåningen och musikcaféet med dyrbara inredningar, mattor, ljuskronor och bonade golv är nu totalförstört efter branden - av både eld och vatten. Nu uppstår frågan, är det möjligt att återställa allt i sitt ursprungliga skick? 

Historien om Grand Hotell i Halmstad, del 2

2018-10-16 14:15
Allmänt

Den 25 januari 1911 utbryter en storbrand i hotellet och i stort sett all den eleganta inredningen gick förlorad. 

Historien om Grand Hotell i Halmstad - del 1

2018-10-16 12:46
Allmänt
Grand Hotell i Halmstad. Här hörs historiens vingslag. Anno 1905 skriver lokalpressen följande efter en visning av hotellet i Halmstad "hypermodernt hotell och ett under av elegans, i alla avseenden jämförbart med de komfortablaste i landet. Det vilar en behaglig elegans över Grand Hotell.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.