Äventyrslandet

SPÄNNANDE FÖR FAMILJEN 

Dinosauriepark med ett 40-tal dinosaurier i naturlig storlek. Dinosaurieparken är Sveriges största där barn och vuxna kan göra arkeologiska utgrävningar av dinosaurieskelett m.m. Andra temaparker som väcker nyfikenhet och fantasi bland stora som små är Indian & Piratland med lek bland båtar och piratfort. Sagopark med rörliga sagofigurer där alla som vill kan bli en del av sagan. Miniland med välkända byggnader, kända svenska slott och byggnader.
Lådbilslandet med motordrivna lådbilar. Karusellpark med 14 karuseller för trevliga och hissnande åkturer för hela familjen. Därutöver vattenrutschbanor (ta med badkläder!), 5-kampstävlingar och fullt av många andra roliga och spännande lek- och lär-redskap för de mindre. Glassbar med äventyrsglass som ni själva får göra. Restauranger med fullständiga rättigheter. Kiosker och grill - hamburgare, pasta, våfflor m.m. Goda möjligheter till picknick. Äventyrståg från Halmstad centrum.

Best Western Plus Grand Hotell i Halmstad, Halland, Västkusten

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.