hotell i halmstad, hotellrum i halmstad, halmstad hotell, boende halmstad, halmstad boende, hotellrum halmstad, restaurang i halmstad, lunch i halmstad

Lyx & romantik - Matresan

Låt oss ta med dig på en smakresa du sent ska glömma!

De spännande smakerna hos teamet på STATIONSGATAN44 Mat & Bar får ta stor plats, rätterna baseras på de bästa råvarorna som säsongen har att erbjuda.

Med paketet MATRESAN får du under ett dygn chansen att uppleva allt det bästa som vi gemensamt har att erbjuda. Sov i våra mysiga rum, inhysta i en anrik fastighet anno 1905. Avnjut en 5-rätters meny hos vännerna på STATIONSGATAN44 Mat & Bar inkluderat goda drycker därtill (ingång från hotellet) Morgonen därpå startar på bästa sätt med en ljuvlig frukost. Koppla av i godan ro, sen utcheckning ingår i detta välfyllda paket.

Matresan inkluderar:
5 rätters meny
Dryckespaket
Övernattning i Double superior
Ljuvlig frukostbuffé
Sen utcheckning (13.00)

Paketpris per gäst:
1 795 kr i Double superior
2 095 kr i Junior svit
2 395 kr i Hörnsvit

Notera att paketet inte går att boka söndagar då STATIONSGATAN44 - Mat & Bar håller stängt.
Bokning sker direkt med hotellet eller via länken nedan, 035-280 81 00, bokning@grandhotel.nu

Best Western Plus Grand Hotel, Halmstad
Tel: 035-280 81 00
E-post: info@grandhotel.nu

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.