Best Western Plus Grand Hotel

SÅ HÄR HAR VI BAKAT IN HÅLLBARHET I RESTAURANGEN

BEST BREAKFAST BY TINA (Nordström)

En riktigt bra frukost handlar inte bara om smak, inspiration och noga utvalda råvaror, utan också om enkelhet. Med Best Breakfast bjuder vi på en skön frukostupplevelse som bidrar till en bra start på dagen.

På frukostbuffén finns utöver det vanliga sortimentet, spännande produkter som är skapade av Tina Nordström, unikt för Best Breakfast!  Det är både färdiga rätter som tillagas i Grandköket samt förslag på råvaror som du som  gäst kan komponera ihop efter egen smak. Du finner alltid ekologiska och lokalproducerade alternativ på vår välfyllda frukostbuffé. Engångsförpackningar är ett minne blott.
Kaffet vi serverar på hotellet är klimatkompenserat och UTZ Good Origin-certifierat

Grands Bar & Restaurang erbjuder oftast fler ekologiska och organiska produkter, både på tallriken och i glaset. Närmast allt vi serverar är tillagat från grunden, med kärlek och omtanke. Vi erbjuder alltid vegetariska -, laktos - & glutenfria alternativ. Det ska vara enkelt för alla att äta hos oss. Vi svarar gärna på frågor om ingredienserna i våra rätter om du är osäker. 

Ibland blir det mat över. Vi har tipsat våra gäster att hellre ta lite åt gången och gärna fylla på,  vilket fungerar alldeles utmärkt och vi är tacksamma för att vi kan hjälpas åt. Trots detta blir det ibland mat över. Vi har då valt att ge bort vällagad mat som håller hög kvalitet, till kvarterets nattcafé som i sin tur hjälper hemlösa eller de som av en eller annan anledning sökt sig dit.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse