Best Western Plus Grand Hotel
Facebook Twitter Google Plus Instagram

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen


595597592254547483231233475236594263479226228477

Grand Konferens

TID ATT MÖTAS 

Med ett genuint intresse för människor och med vår erfarenhet och kunskap skräddarsyr vi såväl stora som små möten i Halmstad. 

Ett miljöombyte och en stressfri omgivning är två väsentliga ingredienser för en lyckad konferens, på Grand Hotell i Halmstad har vi båda delarna. 
Den anrika, rogivande och inspirerande miljön avspeglar sig även i våra karaktärsfulla konferenslokaler. Även om alla konferenser handlar om att mötas
och samtala i avskildhet, har varje grupp sina specifika önskemål. Hos oss passar det att förlägga såväl det lilla informella mötet som den större konferensen. 

Max 80 personer? Då är vi ert bästa val för konferens i Halmstad. 
Våra möteslokaler erbjuder en miljö skapad för kreativa möten. Vi kännetecknas för god vällagad mat, smakfulla lokaler och hotellrum inrymda i en anrik fastighet. Givetvis uppskattas även vår hjärtliga och personliga service. Vi sätter alltid våra gästers bästa i fokus. 

I anslutning till hotellet finns gott om parkeringsplatser, vi är centralt belägna 50 m från Halmstad Centralstation och med promenadavstånd till Halmstads hjärta, Stora Torg. 

Vi vet även att de små detaljerna är viktiga för en lyckad konferens. Vi finns här för er, för att se till att ert möte blir precis så som tänkt.

Planerar ni ett möte, företagsarrangemang, kundevent, konferens, fest eller bröllop? Oavsett vilket kan vi hjälpa er att finna inramningen för just er sammankomst. En lösning som får alla att trivas, först behöver vi veta hur ni vill ha det och när? Varmt välkomna till oss i GrandFamiljen.

Vår konferensverksamhet är Svanen licensierad

Välkommen att kontakta oss för mer information, priser och bokning:
Johanna Almqvist
+46 (0) 35 280 81 04, johanna@grandhotel.nu

Cornelia Arvén
+46 (0) 35 280 81 16, cornelia@grandhotel.nu

Fredrik Nelson Salen
Winbergska Rummet

Våra möteslokaler

Lindvallska Rummet
Axel Askers Rum

Konferens Halmstad

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse