Facebook Twitter Google Plus Instagram

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen

Hotell Halmstad

Boka rum

Rum 1

OK
Min bokning

494490473488492496465469446448452454458461463440460442450467

BEST WESTERN PLUS Grand Hotel & Grands Bar & Restaurang

Anrika BEST WESTERN PLUS Grand Hotel i Halmstad byggdes år 1905. Ett Svanmärkt fullservice hotell i Halmstad med restaurang, bar och konferens.  
Hotellet är beläget i vackra Östra förstaden med behagligt promenadavstånd in till Halmstads mest centrala delar. För dig som kommer med tåg är det ett stenkasts avstånd till hotellets välkomnande entré. Det finns generöst med parkeringsplatser intill hotellet, både för personbilar och även bussar. Halmstad är vida känt för sin fantastiska natur, sina milslånga stränder, salta bad, After Beach i Tylösand och inte minst alla välrenommerade golfbanor. Självklart erbjuder vi våra gäster förmånliga golfpaket i Halmstad. I närheten av hotellet finner du teater, bio, shopping, museer, konstgallerier och ett pulserande nattliv. Halmstad är även vida känt för sin fantastiska natur, sina milslånga stränder och salta bad. Här finns verkligen något för alla, oavsett ålder eller intressen. 

Vårt anrika hotell i Halmstad har 108 rökfria rum med fritt trådlöst Internet. Under åren 2007-2011 har alla våra rum och badrum totalrenoverats. Rummen har olika karaktär, utformning och personlig inredning, några av våra rum är handikappanpassade. Allt för att du som gäst ska trivas och känna dig som "hemma" (borta). Ditt självklara val av hotell i Halmstad!

Grands Bar & Restaurang sägs vara en av de mest trivsamma mötesplatserna i Halmstad. Här serverar vi utsökt mat och dryck, i en miljö där du sannolikt känner dig  hemma efter ditt första besök. Vår anrika restaurang i Halmstad präglas av en sorts nostalgi med självklara klassiker vilket avspeglas i allt från mat till miljö och människor. För dig som vill besöka en restaurang i Halmstad får du inte missa ett besök hos oss. Välkommen in på frukost, lunch, en fika, några glas, en bättre middag. Vi känner på oss att du kommer att stortrivas.

Grand Konferens i Halmstad. Våra möteslokaler erbjuder en miljö skapad för kreativa möten. Vi kännetecknas för god vällagad mat, smakfulla lokaler och hotellrum inrymda i en anrik fastighet. Givetvis uppskattas även vår hjärtliga och personliga service. Vi sätter alltid våra gästers bästa i fokus och arbetar för ett Hållbart Värdskap.

Grunden i vår verksamhet bygger på fyra värdeord - KÄRLEK, RESPEKT, MOD, ÄKTHET

Vi finns här för dig och har alltid öppet. 
Twenty four seven.

Ulrika Drakenberg
Hotelldirektör

Hotell (Svanmärkt)

Hotellet har 108 gästrum, samtliga rökfria och inhysta i en anrik byggnad från sekelskiftet, byggt år 1905. Alla rum är olika, både till utseende och storlek. Under de senaste åren har alla rum samt badrum renoverats.

Konferens

Med ett genuint intresse för människor och med vår erfarenhet och kunskap skräddarsyr vi såväl stora som små möten. 

Vi värnar om det goda värdskapet!

Bar & Restaurang

När Grands Bar & Restaurang 
öppnade i Halmstad blev den snabbt en favorit ibland halmstadsborna, utsocknes, flanörer, shoppare, affärsfolk, turister, folk på språng, folk med tid, unga som gamla.


 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2015 Best Western International, Inc. All rights reserved.